Bayi Toplantısı İzle: İbrahim Büyükak Yeni Filmi

Geçtiğimiz yaz çekimlerine başlanan ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı iddialı komedi filmi olan Bayi Toplantısı’nın vizyon tarihi kesinleşti. İbrahim Büyükak senaristliğini yaptığı filmde ayrıca başrol karakterlerinden birini de canlandırıyor. İbrahim Büyükak aynı zamanda Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2’nin de senaristliğini üstlenmişti. Film kadrosu ve konusuyla sinemaseverler üzerinde büyük merak uyandırıyor. Çekimleri tamamlanan filmin tanıtımı 15 Kasım’da Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Youtube kanalı üzerinden yayınlanmıştı. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel’in yer aldığı komedi filminin yapımcılığını ise BKM üstlenmekte. Ayrıca Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2’nin yönetmen koltuğunda yine Bedran Güzel oturmuş, yapımcılığını da yine BKM üstlenmişti.

 

Bayi Toplantısı Filminde Kimler Yer Alıyor?

Komediye gönül vermiş birbirinden değerli isimlerin bulunduğu geniş oyuncu kadrosuyla film çok daha fazla merak uyandırıyor. Filmin başrolünde İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Onur Buldu, Büşra Pekin ve Safa Sarı gibi birçok değerli Türk sinema oyuncusu yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Müfit Kayacan, Hakan Salınmış, Gamze Karaduman, Deniz Hamzaoğlu gibi isimler de yer almakta.

Filmde Onur Buldu, Sadık karakterine hayat veriyor. Ayrıca filmin başrol oyuncusu olan Onur Buldu, Sadık karakteri için imajını değiştirdi. Bayi işletmecisi imajını tam anlamıyla yaşamak, yaşatmak isteyen oyuncu saçlarının ortasını kazıttı. Bu değerli isimler yanında Çağla Demir de yer alıyor ve Bayi Toplantısı filminde Gülçin karakterini canlandırıyor.

bayi toplantısı izle
bayi toplantısı izle

 

Bayi Toplantısı Filminin Konusu Nedir?

Film ise üç Anadolu çocuğu olan Namık, Sadık ve Adem’in Anadolu’dan kalkıp İstanbul’a gelmesini ve İstanbul’a gelen bu üç beyaz eşyacının üç günde İstanbul’da hayatının birbirine girmesini konu ediniyor. Namık, Sadık ve Adem, yaşadıkları sıkıntılı hayatın kahrını çekerken, bir gün tesadüfen denk geldikleri bayi toplantısı ardından hayatlarının akışı değişir. Bayi toplantısı ardından kendilerini garip bir macera içinde, bir soygun planına dahil bulurlar. Soygunu atlatmaktan ve bu işten kolayca sıyrılmak için üç beyaz eşyacının birbirine güvenmekten, bu işi düzgün bir şekilde halletmekten başka çareleri yoktur.

bayi toplantısı full izle
bayi toplantısı full izle

Yakın bir zamanda vizyona girerek bekleyenleriyle buluşacak olan suç komedisi filmi Bayi Toplantısı, tanıtım filmi ve konusuyla herkesi merakta bırakmaya, ilgi toplamaya devam ediyor.

İbrahim Büyükak’ın belirttiğine göre; Bayi Toplantısı filmi konusunu İbrahim Büyükak’ın  babasının beyaz eşya bayisine sahip olmasından alıyor. Ayrıca İbrahim Büyükak, çekimlerini tamamladığı filmi Bayi Toplantısı hakkında “Bu, şimdiye kadar yaptığım en komik film oldu.” ifadelerini kullandı.

Bayi Toplantısı Filmi Nerede Çekildi?

Anadolu’dan İstanbul’a gelen üç bayi işletmecisinin sıkıntılarını ve başından geçen garip atraksiyonlu olayları anlatan komedi filmi Bayi Toplantısı’nın çekimleri Konya ve İstanbul arası çeşitli ve birbirinden farklı sahnelerle tamamlandı.

bayi toplantısı film afişi
bayi toplantısı film afişi

Bayi Toplantısı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Filmin çekimleri tamamlandıktan sonra 15 Kasım 2019’da tanıtım filmi Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Youtube üzerinden yayınlanmıştı. Vizyon tarihi ise 21 Şubat 2020 olarak belirlendi. Film 21 Şubat 2020’de sinemaseverlerle buluşacak. Bayi Toplantısı, oyuncu kadrosu ve konusu ardından sinemaseverleri tanıtım filmiyle de merakta bıraktı. Merakla beklenen filme olumlu yönde büyük ilgi mevcut. İbrahim Büyükak, Yol Arkadaşım 2’nin de senaristliğini yapmış ayrıca başrolünde yer almıştı. Yol Arkadaşım 2, 2 milyondan fazla izleyiciye ulaşmayı başarmış ve güzel bir başarı elde etmişti. İbrahim Büyükak, suç komedisini işlediği Bayi Toplantısı filminde ise birçok insanı eğlendirmeyi ve güldürebilmeyi amaç ediniyor. Ayrıca İbrahim Büyükak’ın Yol Arkadaşım 2’deki gibi bir başarıyı Bayi Toplantısı filminde de edeceği belirtilmekte.

Yorumlar (1)

  1. İbrahim Büyükak'dan Yeni Film: Bayi Toplantısı | Fokurduyo diyorki:

    […] İbrahim Büyükak’ın hem yazıp hemde baş rolünde yer alacağı Bayi Toplantısı filminin çekimleri başlıyor. En Yol Arkadaşım 2 filmini hem yazıp hem de baş rolünde yer alan usta isim yeni filminin çekimlerine hazırlanıyor. […]

Yorum yaz